Boek je wijnervaringen in Spanje

Boek gratis uw proeverij bij een wijnmaker, bezoek aan kelders, slenter door de wijngaarden, maak een wijnmakerij voor een teambuilding, ... ga op pad om de Spaanse wijnstreek en zijn wijnroutes te ontdekken dankzij Winalist. Onmiddellijke bevestiging en gratis annulering. Ervaringen om mij heen
'S Werelds grootste wijngaard aan de oppervlakte, Spanje is ook de derde producent ter wereld. Spaanse wijn staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Het land is een belangrijke producent van rode wijn en heeft meer dan 1.200 druivensoorten op zijn land. Van het Baskenland tot Andalusië, Spanje is een ideaal land voor wijntoerisme. Ontdek de geheimen achter de cuvées van Spaanse wijnboeren, proef de beste wijnen van onze partners en wandel door de prachtige wijngebieden.

Winalist biedt u een selectie van de beste ervaringen in de wijn, kastelen en kelders van het land. Om te ontdekken met vrienden, alleen of met familie, geniet u zowel door de week als in het weekend van een opmerkelijk erfgoed. De wijnroutes wachten op je!

Vlag es Ontdek de wijngebieden in Spanje

Onder de wijnregio's die de voorkeur hebben van wijntoeristen van over de hele wereld die naar Spanje gaan, is er Penedès in Catalonië. Zijn specialiteit is de productie van mousserende wijnen met de meeste witte druivensoorten. Het produceert ook rode wijnen, zoals alle wijnregio's van Spanje. In de 178.000 hectare van de Mancha-regio vind je ook vooral witte wijn. De meest populaire rode wijn in de regio is Tempranillo. La Rioja in Baskenland is qua landschap even spectaculair als wijn. Maar liefst 500 producenten dragen bij aan de Spaanse nationale productie en aan de adel van regionale wijnen. Met een atypisch oceaan- en mediterraan klimaat produceert de wijngaard hier krachtige tafelwijnen. Je zult ook enkele witte druivensoorten vinden, waaronder Chardonnay en Grenache. Langs de Portugese grens in het noordwesten, bestaat de regio Rias Baixas voornamelijk uit Albariño-druiven. Waarom ontdekt u het niet voor een excursie naar Santiago de Compostela?
In Andalusië vindt u de appellatiewijnen Condado de Huelva, Jerez-Xérès-Sherry, Manzanilla de Sanlúcar, Málaga en Sierras de Málaga of Montilla-Moriles. De beroemde Andalusische bodega's wachten op je!

Met Winalist is wijntoerisme in Spanje slechts één klik verwijderd! Selecteer uw volgende bestemming met uw criteria en boek uw ervaring op de datum en op het tijdstip van uw keuze, zonder reserveringskosten. Onze oogstpartners openen ook hun deuren voor u voor een wijntoeristisch verblijf op zaterdag en zondag.Wil je een wijnliefhebber behagen door hem een oenologische ervaring aan te bieden? Ontdek onze Winalist-cadeaubon. Bruikbaar voor alle aangeboden activiteiten, de kaart is ook volledig aanpasbaar!

Ontdek Gift Card

Ontdek de cadeaubon van Winalist!

Meteen beschikbaar

Origineel en aanpasbaar, je hebt het perfecte cadeau gevonden.

Bied het direct aan of laat Winalist het voor u verzenden.

Cadeaubon 1 jaar geldig
Geldig voor alle ervaringen
Bruikbaar in 1 of meerdere keren

Vind je volgende wijnervaring in Spanje

Verfijn uw zoekopdracht op type ervaring of locatie

De beste wijnervaringen in Spanje

Om optimaal te genieten van uw bezoek aan een wijngebied, vult u een verscheidenheid aan ervaringen op. Iedereen vindt wat hij leuk vindt! Liever rechtstreeks proeven in de kelder van een producent na het bezoek van het domein, of een maaltijd vergezeld van een oenologische initiatie om alles te weten over de voedsel- en wijncombinaties van een regio? Sommige kastelen of "bodega's" openen ook hun deuren voor u (soms gratis!) En organiseren ter plaatse concerten voor een feestelijk moment onder het genot van een glas wijn.
Om een regio te ontdekken, kunt u ook kiezen voor de wandelingen en circuits van onze partners. Bepaalde meerdaagse groepsuitstapjes zijn bijzonder geschikt voor zakelijke seminars. </p>

Populair in Frankrijk

Laatste plekken voor vandaag

Ontdek andere landen